Grand opening!

Nåja, men sidan är uppe i alla fall och nu börjar finpillet för att göra allt riktigt bra. Hjälp till vettja!

Kasta all feedback du har i en kommentar så ska vi se vad som går att rätta till.

/Fredrik

Tipsa gärna andra om sidan genom att dela den med hjälp av knapparna nedan!

8 thoughts on “Grand opening!

 1. Hej!
  Ville bara tack för att du är så otroligt snäll och hjälpsam och gör en bra hemsida för mig som nybörjare!
  Tack! 🙂

  /Elisabet

 2. En jättebra sida till mig som snart får en vettig kamera. Fått jätte mycket info som kommer vara till användning 😀 Tack så mkt!

 3. Är inte nybörjare på att fotografera, har hobbyfotograferat i några år nu, men trots detta läser jag alltid igenom såna här ”kurser” för att hålla minnet slipat och få ny inspiration, och denna må jag säga är en bra hemsida där ni sorterat in allting väl och prydligt!
  Så jag bugar och bockar

 4. Hejsan!
  Just upptäckt eran sida, sökt lite här och där, för jag har köpt mig en systemkamera (digital ),och nu vill jag veta så mycket som möjligt. Och nu får jag hjälp med alla möjliga, och omöjliga frågor..tack för er sida..denna kommer jag att återvända till många gånger…bra med era tips 🙂 Tack

 5. Hej!
  Hittade din sida och blev glatt överraskad. Mycket bra och trevligt skriven. Jag skulle vilja ställa en som ligger lite i utkanten av fotografering. Jag har ca 150 st A4-sidor (släkthistoria) skrivna på gammal hederlig maskin. Jag vill få ner dessa på t.ex. CD-skiva. Jag kan ju skanna in sidorna som enstaka bilder, men jag tycker det verkar lite fel. Jag skulle också vilja ha möjligheten att skicka över sidorna per epost.
  Jag skulle vara väldigt tacksam för tips.
  Hälsningar
  Lars

 6. Hej Lars! Kul att du hittat min webbsida. När jag var i samma sits fann jag att universitetets kopiatorer hade den funktionen inbyggd, men om du inte har tillgång till någon företagskopiator skulle jag söka på ”scan to pdf” och testa med skannern. Det finns program, även gratis, som automatiskt gör PDF istället för bild men då jag inte testat något vågar jag inte rekommendera enskilda program. Huruvida det går att skicka med epost beror på hur stora filer din och mottagarens epostsystem kan hantera. Ett alternativ för att skicka stora filer är att packa dem i uppdelade rar-filer (konkurrent till zip-fil) eller skanna ett kapitel för sig och skicka varje bit i ett mail.
  /Fredrik

 7. Tack Agneta, And, CattanB och Elisabet för era snälla kommentarer! Skäms att jag inte svarat innan men bättre sent än aldrig. /Fredrik

 8. Hej Fredrik!
  Och tack så mycket för ditt svar. Ursäkta att jag inte hört av mig tidigare. Jag har inte gjort något åt projektet än, men tackar dig för tipsen.
  Hälsningar
  Lars

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *